SZÁLLÁS GALÉRIA ÁRAK WELLNESS GASZTRONÓMIA KAPCSOLAT
hu/ en/ ro

A TERMÉSZET
KÖZELSÉGE

A Vidra Park ★★★ egyedülállóan harmonikus környezettel várja vendégeit Erdély szívében, a Hargita lábánál csodálatos fenyvesek társaságában. Szállásunkról körbebarangolhatja Székelyföld nevezetességeit: a Madarasi hargitát (27 km-re), a Gyilkos tavat (56 km-re), a Békási szorost (59 km-re), Csíksomlyót (72 km-re), a Vargyas-szorost (82 km-re), az Egyes követ (65 km-re), a Parajdi sóbányát (66 km-re) vagy a Medve-tavat (82 km-re).
A Vidra Park tervezésekor és kivitelezésekor a természet közelségének megőrzését, bemutatását és pozitív energiáinak teljes körű kiaknázását tűztük ki célul. Az épületek mindegyike boronafalas gerendaház, amelyek alapanyagát a környékbeli fenyvesek adták.
Méltán vagyunk büszkék, mivel olyan környezetet alakítottunk ki vendégeink számára, amely teljes összhangban van az ősi erejű erdőkkel, ezzel is tisztelegve Erdély csodálatos természeti kincsei előtt.

Egy kis
anekdota

2009-et írtunk, amikor a park területén a frissen létesült halastóból megmagyarázhatatlan számban fogyni kezdtek a halak. Miután mindenféle matematikai egyenlet csődöt mondott kiderült hogy lakik a környéken egy különösen furfangos állat, aki mindenféle cselt és csapdát kijátszva a halakat nyomtalanul kilopja a tóból. Ez a különös tehetségű állat maga a vidra.
Az addig észrevehetetlen kis vidra nagy fejtörést okozott.
Feri bácsi, a hely megálmodója és tulajdonosa, Béla komájával sok üveg bor társaságában azon tanakodtak hogyan lehetne túljárni az eszén. Azóta legendás történetek keringenek "állatfeletti" tulajdonságairól, számos vicc és humoros történet kötődik ehhez a vidrához. Így született a park neve.

Szállásaink

A Vidra park négy bungalow-ból, két apartmanból, egy 26 férőhelyes ebédlőből, valamint egy különlegesen hangulatos többfunkciós wellnessből áll.
A park egyik varázsa a kis tó, amely köré rendeződnek a házak, az ebédlő és a wellness.
A Vidra Park teljes területén összesen 26 fő elszállásolására van lehetőség. Összkomfortos gerenda házaink központi fűtéssel, külön fürdőszobával vannak felszerelve.
EGY HÁLÓSZOBÁS
GERENDAHÁZ

Két fő részére

részletek

EGY HÁLÓSZOBÁS
GERENDAHÁZ

Négy fő részére

részletek

KÉT HÁLÓSZOBÁS
GERENDAHÁZ

Hat fő részére

részletek

EGY HÁLÓSZOBÁS
GERENDAHÁZ

Két fő részére

részletek

EGY HÁLÓSZOBÁS
GERENDAHÁZ

Négy fő részére

részletek

KÉT HÁLÓSZOBÁS
GERENDAHÁZ

Hat fő részére

részletek

Áraink

Házaink
Kakukk
Gyopár
Nárcisz
Hóvirág
Kalonda
Kalonda
Férőhely
4
4
2
4
6
6
Francia ágy
0
0
1
1
2
2
Egyszemélyes ágy
2
2
-
-
-
-
Emeletes ágy
1
1
1
1
1
1

Szolgáltatásaink

Wellness

A Vidra Parkban wellness várja a frissülni vágyókat finn szaunával, sós meleg vizes dézsával és masszázsteremmel.

Játszótér

Különleges újdonságunk a gyerekek számára a sóhomokozó, amely nemcsak jó játszóhely, de egészséges is.

Parkoló

Személyautók és kisbuszok számára megfelelő.

Ebédlő

A Vidrapark ebédlővel rendelkezik, ahol reggeli és vacsora kerül terítékre.

Wifi

A szolgáltatás az ebédlő területén érhető el.

Terasz

Bungalóinkhoz terasz tartozik.

Vendégeink figyelmébe ajánljuk!

A Vidra Park területén csak az ebédlőben van Orange telefon jel. Vodafone csak a felső parkolóban van.Kérjük ennek tudatában válasszon minket! Kártyás fizetési lehetőség nincs a helyszínen. A legközelebbi bankautomata 10km-re található.
Bejelentkezés: 16:00-tól, kijelentkezés 12:00-ig.